1wood

Werkwijze

Onze kracht is snel & flexibel meedenken en inspelen op uw behoefte, maatwerk is onze specialiteit. Onze klanten in diverse branches zijn in beweging en het interieur beweegt met hen mee.

Wij begeleiden projecten van idee tot oplevering. Samen met de klant bepalen we de richting, waarbij het idee en werkwijze van de klant ons vertrekpunt is. We kijken samen welke behoefte er is, op basis van onze ervaring en kennis vertalen wij je wensen naar een mooi ontwerp en passend kleurgebruik.

Vervolgens zorgen we voor de productie van de meubelen.  Al ons meubilair wordt in onze eigen productielocatie gemaakt en iedere productiemedewerker bewaakt de kwaliteit tijdens zijn eigen procesgang. De levertijd na akkoord offerte & daarmee de productie vrijgave bedraagt slechts enkele weken.

Daarnaast bieden we op verzoek als extra service de inkoop van accessoires en verzorgen wij de complete inrichting & styling van de ruimtes. Voor de levering van accessoires zorgen we uitsluitend voor veilige producten. We stemmen het gebruik af en indien nodig zoals bij speelgoed, zorgen wij dat deze geschikt is voor intensief gebruik in openbare ruimtes en getest naar het GS (Geprüft Sicherheit) certificaat en de TüV keuring.

Zo heeft u jaren plezier van uw inrichting & een goed gevoel!

Inspiratie

Wat u van ons kunt verwachten

Boom
Advies
Boom
Ontwerp
Boom
Productie
Boom
Levering
Boom
Styling
Boom
Service

Collectie

Standaard 16 kleuren op voorraad.
U heeft verder de keuze uit de gehele collectie van Pfleiderer & Formica.
Daarnaast werken wij met Forbo Desktop linoleum welke een
geluiddempend effect heeft.
1Wood Nederland
Sabine Smolders
06 - 53 94 63 17
info@1wood.nl
1Wood wil graag een bijdrage leveren aan de toekomst van onze kinderen & aan ons klimaat. Wij zijn maatschappelijk betrokken en leveren enkel duurzaam FSC gecertificeerd hout welke bijdraagt aan een verantwoord bosbeheer.
FSC
© 2019 1Wood furniture
Gerealiseerd door JG Webmarketing
envelopesmartphone