1wood

Inspiratie

29 september 2020
BSO ruimte

Prachtig kleurgebruik, natuurlijke materialen, geluidsdempend Lino op zowel tafelblad als zitting stoeltje.

Read More
19 mei 2020
FSC Afvalscheidingsstation

Sorteren kun je leren, goed voorbeeld doet goed volgen!

Read More
19 mei 2020
Maatwerk Tribune

Tribune geheel op maat, neem contact op en bespreek uw wensen!

Read More
19 mei 2020
HappyVilla Keuken

Vrolijke HappyVilla keuken in vorm huis met oven & legplank verrijdbaar op 4 stevige vaststelbare wielen, neem contact op en bespreek uw wensen!

Read More
19 mei 2020
Trapelementen

Trapelementen geheel op maat, neem contact op en bespreek uw wensen!

Read More
19 mei 2020
Stijlvolle Zitelementen

Mooie zitelementen voor in de hal of aula, neem contact op en bespreek uw wensen!

Read More
19 mei 2020
Garderobe

Garderobes in alle maten en uitvoeringen, neem contact op en bespreek uw wensen!

Read More
15 mei 2020
Schuifdeur Kasten

Maatwerk schuifdeurkasten voor de aula, zo maak je een mooie scheiding tussen de looproute en het zit/lees gedeelte. Boven op de kasten worden nog planten gezet voor het nodige groen in de ruimte en klaar!

Read More
20 april 2020
Nieuw! Spaanplaat Kasten

Naast berken multiplex leveren we nu ook scherp geprijsde standaard spaanplaatkasten! Ideale kasten, mooi vorm gegeven en ongekend opbergmogelijkheden van stevige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Kies uw eigen indeling.

Read More
20 april 2020
Verrijdbare Kasten

Naast maatwerk ook scherp geprijsde standaard kasten! Ideale robuuste kasten, mooi vorm gegeven en ongekend opbergmogelijkheden van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Met houten lades, Gratnells slagvast kunststof lades of deur, u kiest uw eigen indeling.

Read More
20 april 2020
Inrichting PSZ/ KDV

Afgestemd maatwerk met functionaliteit. Graag maken wij voor u de meubels die het beste bij uw wensen passen, deze school met inpandig peuterspeelzaal. We hebben de vorm van water, het Ohm teken, de Lotusbloem en kleurgebruik in ons maatwerk voorstel afgestemd op de hindoeïstische grondslag van deze basisschool. De kleine vierkante lokalen in dit oude […]

Read More
20 april 2020
Integraal Kindcentrum

Na een oriënterend gesprek met de pedagogisch medewerkers en docenten hebben wij een ontwerp gemaakt voor het lokaal van groep 2 in combinatie met groep 3. Niet alleen zittend aan de tafels werken maar ook lekker lezen op het ronde kussen achter de open kast of staand knutselen aan de tafel met uitklapbaar werkblad. Is […]

Read More
18 april 2020
Wand personeelslockers

Persoonlijk maatwerk met functionaliteit. Graag maken wij voor u de meubels die het beste bij uw wensen passen, deze praktijk wou graag lockers in een honigraad- ofwel hexagon vorm in de hal bij binnenkomst. We hebben de deurtjes voorzien van cilindersloten en een plexiglas front waar de foto van iedere medewerker in past met zijn/haar […]

Read More
18 april 2020
Wachtruimte

Maatwerk voor de ideale opstelling in uw ruimte. Graag maken wij voor u de meubels die het beste passen in uw specifieke omgeving en passend bij het gebruik, zo ook deze overloop welke niet gebruikt werd. Nu geeft het de patiënten de mogelijkheid om even te rusten, een kop koffie of glas water te nuttigen. […]

Read More
18 april 2020
1Wood Maatwerk

Kwaliteit, dat is waar wij voor staan. Graag maken wij voor u de meubels die het beste passen in uw specifieke omgeving, zo ook deze open huizen voor een speels element in de centrale hal. De hal heeft hierdoor een extra functie gekregen.

Read More
25 maart 2020
Kinderopvang HappyVilla

Voor een kinderdagverblijf in Noordwijkerhout hebben we HappyVilla scheidingswanden gemaakt met tafeltjes en rolcontainers, ideaal om veel speelgoed in op te bergen & FSC gecertificeerd uiteraard!

Read More
16 februari 2020
Garderobe Hal

Voor deze hal heeft 1Wood een prachtige garderobe wand mogen produceren, deze volgt de rondingen van de wand. Ideaal om deze wand toch functioneel te maken.

Read More
25 januari 2020
Kasten Voortgezet Onderwijs

Voor het ROC Rijn IJssel te Arnhem hebben we deze prachtige maatwerk uitgifte kasten gemaakt in het lokaal uiterlijke verzorging. Geheel naar wens docenten in kleur, indeling en functionaliteit.

Read More
4 november 2019
Centrale Hal

Ook voor de centrale hal hebben wij diverse standaard producten en naar wens maatwerk meubilair welke flexibel ingezet kan worden. Zo kunt u de ruimte optimaal benutten.

Read More
3 november 2019
Hexagon Modules

Prachtig afgewerkte modules om spullen in op te bergen, aan te zitten en een boekje te lezen of meerdere bij elkaar als fantasievol podium, jij bent de ster!

Read More
3 november 2019
Hexa Burcht

Hoe heerlijk zijn deze zitelementen op verschillend niveau, lees een boekje of kruip er onderdoor of in, deze burcht is prachtig afgewerkt en heeft 3 heerlijke kussen om in weg te dromen!

Read More
25 oktober 2019
Primair Onderwijs

Onze interieurontwerpster Patricia Overmars van Studio P.O heeft voor de centrale hal van een kindcentrum een mooi en flexibel ontwerp gemaakt. Uit het standaard assortiment van 1Wood zijn de wandklaptafels en de kast met uitklapbaar werkblad (als sta tafel te gebruiken) gekozen. Tevens zijn ook diverse maatwerk producten van deze Deense fabrikant opgenomen zoals het […]

Read More
25 oktober 2019
BSO/ KDV

Wij proberen zo effectief mogelijk met de ruimte om te gaan en vandaar dat ons meubilair zeer flexibel inzetbaar is. Zo kunt u na gebruik deze tafel met banken opklappen en hebben de kinderen in de BSO of het KDV weer plek om te spelen!

Read More
25 oktober 2019
Zorg

Ook voor de zorg hebben wij zowel standaard producten als naar wens maatwerk meubilair.

Read More
22 oktober 2019
Tribune

Een tribune of amfitheater voor de kinderen en een in volwassen uitvoering, dat kan! De achterzijde is voorzien van enkele boekenvakken of opbergvakken voor poefjes. Het zitgedeelte gemaakt van comfortabel linoleum. Door het gebruik van robuust berken multiplex onverwoestbaar. Ideaal om de aula/ hal in een handomdraai een andere opstelling en daarmee een nieuwe toepassing […]

Read More
21 oktober 2019
Lockers

Lockers in alle maten en uitvoeringen, neem contact op en bespreek uw wensen!

Read More
21 oktober 2019
Module Podia

Prachtig afgewerkte module podia elementen. Creëer je eigen catwalk, ideal voor voorstellingen en rollenspel, het pronkstuk is de Hexogon met LED verlichting dicht bij het publiek, straal want jij bent de ster!

Read More
21 oktober 2019
1Wood Castle

Hoe heerlijk zijn deze zitelementen op verschillend niveau, lees een boekje of kruip er onderdoor of in, dit kasteel is prachtig afgewerkt en heeft 3 heerlijke kussen om in weg te dromen!

Read More
21 oktober 2019
Commode

Onze nieuwe modulaire meubellijn met natuurlijke zichtbare houtnerf geeft u veel keuze vrijheid in uw kinderopvang! Met deze compleet zelf samen te stellen commode in de gewenste kleur/decor op de deuren of lades kiest u zelf de ideale look van uw meubel. Vervaardigd van stevig FSC gecertificeerd berken multiplex, lades, kastjes open vakken, u beslist! Met […]

Read More
1Wood Nederland
Sabine Smolders
06 - 53 94 63 17
info@1wood.nl
1Wood wil graag een bijdrage leveren aan de toekomst van onze kinderen & aan ons klimaat. Wij zijn maatschappelijk betrokken en leveren enkel duurzaam FSC gecertificeerd hout welke bijdraagt aan een verantwoord bosbeheer.
FSC
© 2019 1Wood furniture
Gerealiseerd door JG Webmarketing
envelopesmartphone